Голосовий пошук Google навчився краще розуміти користувача — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голосовий пошук Google навчився краще розуміти користувача

Технології&Авто
290
На сьогоднішній день комп’ютери ще не вміють ідеально розпізнавати людську мову, яку ми щодня використовуємо для спілкування один з одним. Проте Google продовжує покращує і навчати свою систему розпізнавання мови. Якщо спочатку вона, як і дитина, могла зрозуміти і відтворити тільки окремі словосполучення, то тепер їй під силу нескладні речення. Крім того, система вивчила різні факти: президентів всіх країн, відомих людей, висоту гір, довжину річок і багато іншого. Тепер же мобільний додаток Google стало розумнішими і навчилося відповідати на більш складні питання.
Система розпізнавання голосу початку ідентифікувати такі поняття, як “найвищий”, “найбільший” і так далі. Наприклад, Google можна запитати про те, які найбільші міста в штаті Техас або ж найбільші за площею міста Айови. Крім того, тепер пошук можна здійснювати по конкретному періоду часу. Так, можна запитати, чисельність населення Сінгапуру в 1965 році або які пісні Тейлор Свіфт записала в 2014 році.
Найголовніше, що пошук Google тепер розуміє складні запити. Наприклад, його можна запитати про те, хто був президентом Сполучених Штатів Америки, коли Angels виграли кубок World Series.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас