Болгарія допоможе Україні відновити трасу Одеса-Рені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Болгарія допоможе Україні відновити трасу Одеса-Рені

Казна та Політика
1516
Болгарія підтримає проект реконструкції міжнародної автомобільної дороги Одеса-Рені.
Про це повідомляє прес-служба міністерства інфраструктури.
Як повідомляється, під час робочого візиту в Софію, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський провів зустрічі з віце-прем’єр-міністром Республіки Болгарія Томіславом Дончеву та Міністром транспорту, інформаційних технологій і зв’язку Івайло Московський.
“Одним із пріоритетних напрямків діяльності міністерства є залучення інвестицій міжнародних фінансових інститутів, європейських фондів для реалізації проектів дорожньої інфраструктури, зокрема проект реконструкції та капітального ремонту існуючої міжнародної автомобільної дороги М-15 Одеса – Рені (на Бухарест)”, – заявив Пивоварський.
У свою чергу, болгарська сторона висловила готовність підтримати даний проект як пріоритетний, і допомогти Україні отримати фінансування на розробку проектної документації з фондів ЄС. Крім того, сторони обговорили співпрацю в рамках Стратегії ЄС для Дунайського регіону (EUSDR).
“В рамках ініціативи зі створення міжнародного транспортного коридору Балтійське море – Чорне море, ми ініціювали відпрацювання міжурядової Угоди про створення транспортного коридору Балтійське море – Чорне море”, – зазначив Пивоварський.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас