Перший Apple Store в Сінгапурі буде працювати від сонячної енергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший Apple Store в Сінгапурі буде працювати від сонячної енергії

Технології&Авто
239
Apple оголосила в неділю про плани по відкриттю в Сінгапурі першого магазину Apple Store. Він повністю забезпечуватиметься сонячною енергією. Apple Store в Сінгапурі стане першим магазином компанії в Південно-Східній Азії.
Починаючи з січня, місцева компанія Sunseap Group буде постачати магазин Apple Store енергією від системи із сонячних панелей, розміщених на 800 будівлях міста. Apple стане першою компанією в Сінгапурі, хто повністю перейшов на поновлювані джерела енергії.
Компанія з Купертіно поступово розширює число філій і об’єктів, що використовують поновлювані джерела енергії. Наприклад, нещодавно Apple завершила 40-МВт проект в китайській провінції Сичуань, що дозволить забезпечити потребу компанії в енергії в цій країні. У США практично всі об’єкти, що належать Apple, включаючи офіси, магазини та ЦОД, забезпечуються поновлюваними джерелами енергії.
Набагато гірше йдуть справи з постачальниками Apple, як і раніше більше належними на вугілля для забезпечення потреб в енергії. Разом з тим, Apple і її головний постачальник Foxconn оголосили про плани по будівництву сонячних електростанцій, які дозволять виробляти сотні МВт екологічною енергії. У довгостроковій перспективі мета компанії полягає в тому, щоб домогтися випуску 2 ГВт на рік екологічно чистої енергії для мережі своїх постачальників.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас