Як теракти в Парижі відіб'ються на візах для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як теракти в Парижі відіб'ються на візах для українців

Особисті фінанси
2247
Українці можуть отримати візу і подорожувати до Франції, але повинні бути готові до більш серйозного контролю і певних обмежень.
Про це повідомила посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.
“Візи видаватимуться, у нас будуть зустрічі зі службами безпеки України. Люди можуть приїхати до Франції, але вони мають очікувати посиленого контролю і, наприклад, завчасно приїжджати в аеропорти”, – сказала вона на брифінгу в понеділок у Києві.
Дюмон нагадала, що спільним рішенням представників України та Франції було перенесено проведення запланованого українсько-французького бізнес-форуму.
Нагадаємо, у Франції оголошено триденний національний траур через теракти в передмісті столиці Сен-Дені в ніч на 14 листопада. У концертному залі “Батаклан” бойовики взяли заручників, а біля футбольного стадіону “Стад де Франс” прогриміли три вибухи.
Кількість загиблих в результаті терактів в Парижі становить, за даними ЗМІ, 132 людини. Ще близько ста людей залишаються у важкому стані.
У країні поліція за участю тактичних підрозділів, що спеціалізуються на боротьбі з терористами, почала масований рейд з виявлення потенційних терористів.
ЗМІ заявили, що іракські спецслужби попередили владу Франції про підготовлюваний напад незадовго до 13 листопада.
Вчора Франція завдала ударів по позиціях “Ісламської держави” в Ракку, яка фактично вважається “столицею” терористів ІГІЛ. У бомбардуванні брали участь 10 винищувачів, які скинули 20 бомб.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас