Голова Quanta проговорився про терміни виходу Apple Watch 2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Quanta проговорився про терміни виходу Apple Watch 2

Технології&Авто
370
Вже зараз в мережі можна знайти масу різних чуток, спекуляцій і прогнозів щодо наступного покоління годинника Apple Watch, які, до речі, вже знаходяться в розробці.
Факт розробки Apple Watch 2 підтвердив Баррі Лам, голова компанії Quanta, яка є одним з давніх контрактних партнерів Apple і виробником поточних Apple Watch. Хоч великою несподіванкою ця заява і не стала, насправді Баррі Лам вказав на передбачувані терміни випуску носимого пристрою.
За словами високопоставленого керівника, найбільш нетерплячі покупці зможуть застебнути друге покоління Apple Watch на своєму зап’ясті вже в кінці другого кварталу 2016 року. Варто відзначити, що ці терміни відповідають попереднім очікуванням. Цілком можливо, що Apple може провести ще один весняний захід, аналогічний Spring Forward, який буде присвячено другому поколінню Apple Watch.
Баррі Лам повідав, що перша партія Apple Watch 2 буде достатньо невеликою, потім до третього кварталу 2016 компанія Apple буде нарощувати обсяги виробництва пристрою, щоб задовольнити попит, що збільшується.
Точну дату офіційного анонсу другого покоління розумних годинників Apple Watch ще належить дізнатися, але вже зараз є всі підстави вважати, що пристрій з’явиться на полицях магазинів до кінця другого кварталу 2016 року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас