Українці швидко і без проблем хочуть оформляти субсидії в режимі онлайн, - опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці швидко і без проблем хочуть оформляти субсидії в режимі онлайн, - опитування Finance.UA

Особисті фінанси
492
Впровадження електронного уряду зовсім не означає, що традиційне і чинне зникне в нікуди. Мова йде про те, щоб модернізувати документообіг, який посприяє значному зменшенню черг і блукань з кабінету в кабінет. У зв’язку з нововведеннями Finance.UA опитав читачів і дізнався які б вони хотіли отримувати послуги в режимі онлайн.
Найбільше, а саме – 34% опитаних респондентів хотіли б швидко і без проблем оформляти отримання субсидій. За ними 26% опитаних читачів хочуть реєструвати онлайн автомобілі. Трохи менше – 17% зацікавлені в тому, щоб реєструвати місце проживання.
12% респондентів хочуть отримувати паспорт, і саме найменшу кількість замислюються над тим, щоб у режимі онлайн оформляти допомоги при народженні дитини.
Українці швидко і без проблем хочуть оформляти субсидії в режимі онлайн, - опитування Finance.UA
Головний лобіст електронного уряду в Україні, керуючий директор Асоціації міжнародних інвесторів UVCA, співзасновник ICTCompetence Center, радник за новими технологіями мера Андрія Садового Яніка Мірило вважає, що електронний уряд з використання електронного підпису зможе економити близько 2% ВВП.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас