ASUS вийде на ринок доповненої реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ASUS вийде на ринок доповненої реальності

Технології&Авто
236
Днями в мережі з’явилися чутки, щонаступного року компанія ASUS має представити свій перший пристрій доповненої реальності. Поки ніяких подробиць про новинку немає, але глава ASUS Джонні Ши підтвердив, що компанія дійсно працює над подібним девайсом.
Раніше повідомлялося, що представники тайванського виробника ведуть переговори з Microsoft щодо можливості випуску більш доступної версії шолома HoloLens. Однак на даний момент невідомо, чи буде новий пристрій від ASUS якось пов’язаний з перспективним проектом софтверного гіганта.
Нагадаємо, що вперше компанія Microsoft розповіла про свої окуляри доповненої реальності під назвою HoloLens на початку цього року. Новинка мала дозволити користувачам проектувати інтерактивні голограми на різні поверхні.
У жовтні Microsoft представила робочий прототип і продемонструвала деякі можливості HoloLens. Зокрема, представники компанії показали ігровий потенціал новинки.
Також було названо дату появи версії HoloLens, призначеної для розробників. За словами представників Microsoft, її можна буде придбати вже на початку наступного року за 3000 доларів.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас