Google показала новий вигляд самокерованих автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google показала новий вигляд самокерованих автомобілів

Технології&Авто
835
Компанія Google представила новий дизайн своїх компактних автомобілів, оснащених системою автопілотування.
Нові самокеровані машини побудовані на основі прототипу, показаного в кінці минулого року. Невеликий міський робомобіль використовує унікальну, спеціально розроблену конструкцію. Транспортний засіб, розрахований на перевезення двох людей, керується виключно з комп’ютера за допомогою бортових обчислювальних систем і зовнішніх сенсорів.
Новий дизайн автомобілів Google передбачає нанесення різних малюнків на двері: це квіти, міські пейзажі, люди, тварини тощо. Цікаво, що авторами цих зображень є каліфорнійські художники, які брали участь у конкурсі Paint the Town: Mountain View.
Google зазначає, що в даний час на дорогах загального користування випробовуються більше двох десятків кросоверів Lexus RX450h з системою автопілотування. Крім того, в реальних умовах тестуються 25 прототипів робомобілів Google.
З 2009 року самокеровані машини накатали загалом понад 2 млн кілометрів у повністю автоматичному режимі. Зараз щотижня робомобілі Google проїжджають по дорогах загального користування від 15 до 25 тис. кілометрів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас