Названі ТОП-7 найбільш затребуваних вакансій України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі ТОП-7 найбільш затребуваних вакансій України

Особисті фінанси
3395
За інформацією порталу rabota.ua, найбільш затребуваною професією цієї осені стала вакансія водія керівника.
Ця вакансія отримала більше 1600 відгуків. Серед обов’язків майбутнього співробітника: перевезення пасажирів і цінностей компанії, ведення обліку фінансових витрат і супутнього документообігу, підтримання чистоти, контроль своєчасного проходження техогляду і т.і. Компанія пропонує офіційне працевлаштування і соцпакет, можливість навчання та зростання і офіс в центрі міста.
Варто відзначити, що це одна з багатьох вакансій водія саме в компанію, а не в таксі.
Кандидат, у свою чергу, повинен знати карту автомобільних доріг України, вміти оптимізувати і прогнозувати маршрут руху, бути відповідальним і чесним, а також володіти «безпечної манерою водіння».
На другому місці – старший бухгалтер. Ця вакансія отримала рівно на 9 відгуків менше, ніж лідер рейтингу. Обов’язки співробітника: ведення обліку витрат і розрахунків з постачальниками послуг, контроль за відображенням операцій у банківських рахунках, контроль розрахунків з постачальниками, підготовка даних для декларації з ПДВ, доходах і т.і.
Потенційний бухгалтер повинен мати профільну освіту, досвід від 2-х років, відмінно знати національні стандарти бухгалтерського обліку, Податковий кодекс. Також бажаний досвід складання декларації з ПДВ та декларації з прибутку. Вказана зарплата – 15 000 грн.
На третьому місці вакансія секретаря. Вона отримала більше 1600 відгуків. Тут теж одну з головних ролей у популяризації вакансії зіграла заробітна палата – роботодавець готовий платити 9000 гривень фахівцеві без особливого досвіду роботи і володіння іноземними мовами.
Потрібна переважно дівчина, зібрана, уважна, акуратна, пунктуальна і комунікабельна людина охайної зовнішності. Потенційний співробітник повинен бути грамотним і знати діловий етикет. Одне з головних професійних вимог – вміння координувати робочий процес робочого дня (як свій, так і свого керівника).
На четвертому місці – помічник керівника, менеджер по персоналу. Ця вакансія зібрала одна 1302 відгуки, і вже закрита. Компанія шукала цілеспрямованого, кмітливого і комунікабельного співробітника, який би забезпечував життєдіяльність офісу, розміщував вакансії, проводив співбесіди і виконував доручення керівника.
На п’ятому місці вакансія фахівця з контролю якості. За неї змагалися понад 1200 кандидатів. Ідеальний кандидат на дану позицію, на думку роботодавця, – це уважна людина з технічно освітою і бажанням розвиватися. Якщо у неї ще є досвід роботи з системами баг-трекінгу і знання HTML, SQL – це великий плюс. Спеціаліст з контролю якості в Gooble працює з базою даних, аналізує її на наявність помилок, оцінює якість вакансій і т.і. До слова, окрім всіх інших офісних благ, роботодавець обіцяв співробітникам чай, каву і смаколики.
На шостому місці. Генеральний директор холдингу. Претендує на дану позицію більш 900 кандидатів. Крупна холдингова компанія шукає генерального директора бізнес-напрямків «логістика, будівництво, аграрний бізнес». Головні обов’язки: керування і нарощування прибутковості, освоєння нових бізнес-напрямків. Майбутньому співробітнику обіцяють високий рівень оплати і хороші умови праці.
Замикає сімку QA тестувальник. На вакансію надійшло 885 відгуків, і вона вже закрилася. Компанія шукала товариську і адекватну людину з досвідом у тестуванні сайтів і знанням основ css, html. Обіцяла високу стабільну зарплату, прив’язану до курсу долара США, допомогу з переїздом до Києва і пошуком квартири, повну зайнятість і гнучкий графік роботи, курси підвищення кваліфікації і т.і.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас