Державіаслужба оголосила своє рішення з питання припинення польотів до Єгипту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба оголосила своє рішення з питання припинення польотів до Єгипту

Особисті фінанси
2251
Інспекція Державіаслужби України не виявила в аеропорту Шарм-ель-Шейха (Єгипет) серйозних ризиків для авіаперевізників і пасажирів, які змусили б зупинити польоти в цей аеропорт.
Про це заявив виконуючий обов’язки голови Державіаслужби Едуард Дьомін.
“Наш інспектор відбув туди. Він спілкується на місці на рівні авіаційної влади Єгипту, йому відкрили всюди доступ, він вчора доповів, що оглянув усе, що йому було необхідно. В принципі, виходячи з його доповіді, те, що він вивчив, задовольняє вимоги, які пред’являють авіаційні стандарти безпеки, і ніяких проблем він там не помітив “, – сказав Дьомін.
Відповідаючи на запитання, яким чином можна гарантувати безпеку українських туристів до Єгипту, якщо не зупиняти польотів, Дьомін відповів, що це, зокрема, зазначена інспекція, робота з авіакомпаніями в цьому напрямку, які також самі підсилюють вимоги авіаційної безпеки всередині.
Раніше повідомлялося, що літак А321 авіакомпанії “Когалимавіа”, що виконував рейс з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург, розбився на півночі півострова Синай поблизу міста Ель-Аріш. Всі 224 людей, що знаходилися на борту, загинули.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас