Голова ДФС назвав, на його думку, головний чинник інвестиційної привабливості України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ДФС назвав, на його думку, головний чинник інвестиційної привабливості України

Казна та Політика
523
Головним чинником інвестиційної привабливості України є дотримання правил сплати податків. В Україні є близько 700 ІТ-компаній, з українськими та неукраїнськими фінансами, для діяльності яких податки нижчі, ніж у США та Європі.
Про це сказав під час брифінгу глава ДФС України Роман Насіров.
“Один з перших факторів інвестиційної привабливості, це те, щоб всі компанії у всіх областях, постачальники послуг для тих же самих ІТ-компаній, були компаніями, які повністю платять ті податки, які вони повинні платити”, – сказав Р.Насіров.
Він сказав, що ДФС створюватиме всі умови для компаній, “які працюють, вони повинні працювати і платити податки відповідно до законодавства України”.
Р.Насіров також сказав, що інвестпривабливість також означає, що підприємства дійсно надають послуги і продають товари, а не діють фіктивно.
Нагадаємо, голова Державної фіскальної служби Роман Насіров у вівторок представив тестування професійних та особистих якостей працівників відомства. За словами глави ДФС Р.Насірова, основною метою програми є оновлення служби, підвищення ефективності її роботи.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас