У Мінекономрозвитку "націлилися" на Азію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінекономрозвитку "націлилися" на Азію

Казна та Політика
270
Україна має намір наростити поставки енергетичного та гірничо-шахтного устаткування, а також продукцію вагонобудівних підприємств і сільськогосподарського сектора в Індію, Індонезію та В’єтнам.
Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі з посиланням на заступника міністра – торгового представника України Наталію Микольську.
“Ми реалістично дивимося у бік тих країн, де наша продукція буде користуватися попитом. Наприклад, Індія, Індонезія та В’єтнам закуповують українське енергетичне і гірничо-шахтне устаткування для модернізації своїх об’єктів, і наші вагонобудівні підприємства мають намір вивести на цей ринок вітчизняні вагони та локомотиви” , – сказала вона.
Також, за словами торгового представника, незабаром зазначені країни будуть гостро потребувати у постачанні продовольства, ніж зможе скористатися Україна.
“У короткостроковій перспективі всі ці країни потрібно годувати – ці ринки будуть відкриті для нашої сільськогосподарської продукції. Обсяги її поставки будуть залежати від кон’юнктури світового ринку”, – зазначила Микольська.
Як повідомлялося, Мінекономрозвитку розраховує до кінця 2016 року відкрити 20 торговельних представництв України за кордоном і почати переговори про зону вільної торгівлі з Ізраїлем
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас