Facebook допоможе знайти друзів у фотографіях на смартфоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook допоможе знайти друзів у фотографіях на смартфоні

Технології&Авто
215
Найбільша у світі соціальна мережа Facebook впроваджує функції, здатні викликати неоднозначну реакцію у заклопотаних своєю приватністю користувачів.
Як наголошується, месенджер Facebook навчився знаходити друзів користувача по соцмережі у фотографіях, недавно зроблених на смартфон.
Нова функція називається Photo Magic. Вона пропускає всі зроблені на смартфон фотографії через алгоритм розпізнавання осіб. Якщо додаток виявляє на знімках когось схожого на ваших друзів з Facebook, воно пропонує відправити їм цей знімок.
Photo Magic поки доступно користувачам Android-версії Facebook Messenger в Австралії, пізніше на цьому тижні додадуть і підтримку iOS, а в найближчому майбутньому функція добереться до США.
За словами представників Facebook, реалізувати моніторинг фотознімків на смартфонах користувачів компанію підштовхнула популярність обміну фотографіями в Messenger. Так, тільки за останній місяць через чат-додаток соцмережі було відправлено 9,5 млрд знімків. Саме обмін фотографіями є головною функцією одного з більш молодих конкурентів Facebook, месенджера Snapchat.
При бажанні Photo Magic можна відключити за допомогою тієї ж налаштування приватності, яка деактивує пропозиції відзначити друзів на закачуваних у соцмережу фотографіях.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас