Коболєв "загубив" у декларації будинок за $1 млн, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коболєв "загубив" у декларації будинок за $1 млн, - ЗМІ

Казна та Політика
1492
У декларації глави НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва не вказано його заміський будинок, вартістю майже 1 мільйонів доларів.
Про це йдеться у розслідуванні телеканалу “112”, повідомляє forbes.
У березні цього року глава НАК “Нафтогаз України” подав декларацію, в яку вніс 769 тис гривень загального доходу за минулий рік, орендовану квартиру, земельну ділянку і водний мотоцикл. Є в нього будинок площею 275 метрів в Києво-Святошинському районі. Однак, як стверджують журналісти, у чиновника є й інша елітна нерухомість, чомусь не потрапила в декларацію
Репортерам програми вдалося потрапити в елітний закрите котеджне селище на березі Київського моря. Середня ціна домоволодіння (площа будинку близько 300 м2, земельна ділянка 16 соток) тут становить близько 23 мільйона гривень, тобто приблизно 1 млн доларів.
“Тільки квартплата в містечку близько сто тисяч гривень на рік, – розповіли журналісти. – У цю суму включена охорона, робота садівників. Крім того, в комплексі є причали для яхт, вертолітний майданчик”.
Як повідомляється, з листопада минулого року один з котеджів у селищі займає глава НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв. Журналісти зафіксували, що службовий автомобіль чиновника вранці возить його з котеджного містечка до Києва.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас