Дорогу Львів - Луцьк почали ремонтувати за рахунок митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дорогу Львів - Луцьк почали ремонтувати за рахунок митниці

Казна та Політика
792
30 кілометрів дороги державного значення Львів – Радехів – Луцьк (Н-17) відремонтували за рахунок надходжень від Львівської митниці.
Як повідомляє Міністерство інфраструктури у своєму фейсбуці, ремонт здійснюється в рамках пілотного проекту на митниці, де 50% від перевиконання плану йде на дороги регіону.
“За вересень-жовтень сума надходжень склала близько 150 млн грн. І вже сьогодні українці можуть оцінити 30 км сучасної якісної дороги. Це тільки початок”, – сказано в повідомленні.
Нагадаємо, на початку вересня набув чинності пролобійований губернатором Одеської області Міхіалом Сааакашвілі закон, за яким митницям Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областей наказано направляти половину понадпланових надходжень на будівництво доріг на території цих регіонів. Саакашвілі розраховував отримати гроші реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Одеса – Рені.
На початку жовтня Державна фіскальна служба надала звіт про перший місяць експерименту на митницях. Виявилося, що у вересні перевиконання плану було досягнуте тільки по трьох митницям: Волинська – 78,1 млн гривень, Львівська – 123,6 млн гривень, Чернівецька – 58,1 млн гривень. Одеська митниця перевиконати план не зуміла.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас