Названі 5 країн, в які українцям найпростіше оформлювати візи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі 5 країн, в які українцям найпростіше оформлювати візи

Особисті фінанси
3405
Експерти назвали 5 країн, в які оформити пакет візових документів можна без зайвих проблем.
Найлегше отримати візу до Словенії, по ній можна відвідати ще й сусідню Хорватію, яка не входить до країни Шенгенської угоди. Так, в 2014 році посольство надало дозвіл більш ніж 90% українців. Сервісний збір складає 580 грн.
На другому місці – Естонія. Але оформлення віз краще планувати завчасно, адже влітку вони дають візи тільки студентам і пенсіонерам. Сервісний збір у них становить 300 грн.
На третьому місці – Латвія, яка за минулий рік відмовила лише 0,2% поданими заявами. У цій країні лояльні вимоги до пакету документів, до того ж, там надаються пільги інвесторам і бізнесменам. Сервісний збір у них становить 400 грн.
Четверте місце займає Португалія, яка, що не дивно, не дуже популярна серед туристів. Країна не має сервісного центру, тому звертатися за візою потрібно безпосередньо в посольство. Ця країна також майже не відмовляє українцям.
А ось п’яте місце рейтингу займає Австрія. Однак, кандидат на отримання пропуску повинен пройти співбесіду в посольстві, якщо він не мав шенгенської візи останні три роки.
Раніше стало відомо, що українські візи для іноземців стануть доступнішими. Точний список країн з’явиться найближчим часом. Проте, вже відомо, що в нього входить Китай, Індія, Австралія, Нова Зеландія і ще кілька країн Азії.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас