Bank of America замінить банківських консультантів роботами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America замінить банківських консультантів роботами

Технології&Авто
470
Один з найбільших американських банків Bank of America планує розширити штат фінансових консультантів за рахунок роботів. Банк планує запустити робо-консультантів у відділеннях інвестиційного банку Merrill Lynch, який є підрозділом Bank of America, вже в наступному році.
Bank of America розглядає можливість залучення роботів, які використовують алгоритми надання інвестиційного консультування в інтернеті з мінімальним контактом з людиною. Банк сподівається на те, що ці інноваційні технології допоможуть залучити молодих інвесторів, перш ніж вони інвестують на платформі конкурента. Раніше керівники інших провідних фінансових конгломератів, Morgan Stanley і Wells Fargo, в яких працюють тисячі інвестиційних консультантів, також заявили про плани розробки або покупки робо-консультантів.
Bank of America є багатопрофільною фінансовою установою, що обслуговує клієнтів більш ніж в 150 країнах. Кількість відділень банку у світі нараховує близько шести тисяч, в штаті працює більше 170 тис співробітників. Bank of America входить в так звану велику четвірку банків США разом з основними конкурентами – Citigroup, JP Morgan Chase і Wells Fargo.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас