Бельгійці інвестують в Одесу близько 20 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бельгійці інвестують в Одесу близько 20 мільйонів євро

Казна та Політика
1336
Бельгійська компанія “ЕйСіПі” планує реалізувати спільний проект з Одеським припортовим заводом, загальна сума інвестицій якого складе 15-20 млн євро.
Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.
Під час зустрічі з міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавічусом посол Королівства Бельгії Люк Якобс розповів, що бельгійські компанії не виводять свій капітал з України і розмірковують про розширення вже існуючих потужностей.
Компанія “ЕйСіПі”, європейський лідер з виробництва рідкого СО2, який можна використовувати у виробництві продуктів харчування і напоїв, нещодавно оголосила про нову інвестицію.
Вона буде реалізовувати спільний проект з Одеським припортовим заводом, а загальна сума інвестиції становить 15-20 млн євро.
Міністр підкреслив, що 10 листопада у Верховній Раді пройде день “Економічного розвитку і дерегуляції”, під час якого депутати розглянуть 15 законопроектів, спрямованих на подальше спрощення умов ведення бізнесу в Україні.
“Ми раді, що бельгійський бізнес користується новими можливостями, які ми створюємо в Україні. Ми як міністерство готові вести відвертий діалог з представниками приватного сектора. Вкажіть на проблему і запропонуйте рішення і ми разом її вирішимо”, – запевнив Абромавічус.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас