В українців з'явилася можливість уникнути відключення газу за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В українців з'явилася можливість уникнути відключення газу за борги

Особисті фінанси
1976
Облгазам рекомендується письмово попереджати населення про можливості оформлення житлової субсидії у разі заборгованості за природний газ.
Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.
“На відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, яке відбулася 29 жовтня 2015. Було прийнято протокольне рішення – рекомендувати постачальникам природного газу доповнити письмове попередження про відключення споживача від газопостачання у разі неоплати наданих послуг інформації про можливості оформлення житлової субсидії із запрошенням до відповідного органу соціального захисту населення. Також рекомендовано не допускати відключення від газопостачання споживачів, які подали необхідні документи для оформлення субсидії “, – йдеться в повідомленні.
Своє рішення Комісія прийняла за результатами засідання Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації заходів з енергоефективності та спрощення порядку надання житлових субсидій, яке відбулося 21 жовтня 2015 під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.
Нагадаємо, Кабінет міністрів змінив соціальну норму споживання газу в Україні з щомісячних 200 куб. м до 1200 куб. м на 6 місяців опалювального сезону для домогосподарств, які використовують газ для опалення.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас