Яценюк відреагував на скандал зі своїм соратником — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк відреагував на скандал зі своїм соратником

Казна та Політика
2041
Прем’єр-міністр України, голова політради партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк заявляє про необхідність максимально повного та швидкого розслідування всіх обставин інциденту, що стався в парламенті в четвер увечері між заступник глави фракції “Народного фронту” Андрієм Тетеруком і нардепом від “Батьківщини” Олександрою Кужель.
“Це дуже прикрий і неприємний інцидент. У першу чергу, він пов’язаний з тим, що мова йде не про інцидент між членами парламенту, а про те, що в ньому задіяна жінка. Тому його необхідно невідкладно розслідувати і встановити всі факти”, – сказав Яценюк журналістам у п’ятницю в Ризі.
При цьому прем’єр підкреслив, що даний інцидент відображає рівень напруги в українському політикумі.
“Необхідно понизити градус і вести виключно дискусії про те, як прийняти закони про лібералізацію візового режиму для українських громадян і перетворити парламент на те місце, де приймаються закони, а не де розслідуються такого виду інциденти”, – підкреслив Яценюк.
Він нагадав, що Тетерук в п’ятницю вже заявив, “що він як чоловік, і як політик, готовий нести всю повноту відповідальності зняти з себе імунітет для того, щоб розслідувати дану справу”.
Нагадаємо, вчора, 5 листопада, прес-служба ВО “Батьківщина” повідомила, що заступник керівника фракції “Народний фронт” у Верховній Раді Андрій Тетерук вдарив по голові скляною пляшкою нардепа від “Батьківщини” Олександру Кужель. Інший нардеп Антон Геращенко повідомив, що перед тим, як отримати удар по голові, Кужель спробувала вдарити сумкою Тетерук. У “Батьківщині” заявили, що бойкотуватимуть засідання парламенту, поки Тетерука не покарають.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас