Томбінський спростував інформацію про блокування ЄС допомоги на створення Антикорупційної прокуратури, - І.Геращенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томбінський спростував інформацію про блокування ЄС допомоги на створення Антикорупційної прокуратури, - І.Геращенко

Казна та Політика
106
Посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінський спростував інформацію про блокування ЄС фінансування Антикорупційної прокуратури.
Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook глава євроінтеграційного комітету Ради Ірина Геращенко.
“Навпаки, пан Томбінський заявив, що ЄК виступає за прискорення всіх процесів по створенню антикорупційної прокуратури. Президент, у свою чергу, запевнив, що чекає від комісії проведення конкурсу до грудня 2015 року. У свою чергу ЄК – і про це говорив пан Томбінський – продовжують надання технічної та фінансової допомоги для якнайшвидшого створення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, зокрема, фінансують навчання центрального органу, але готові сприяти і проведенню навчань для майбутніх регіональних відділень “, – зазначила І.Геращенко.
Нагадаємо, 5 листопада, під час засідання конкурсної комісії на посаду Антикорупційного прокурора її глава Катерина Левченко повідомила, що представництво Європейського союзу в Україні в листі утрималося від відповіді про допомогу по створенню Антикорупційної прокуратури.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас