Профільний комітет рекомендує Раді продовжити мораторій на продаж землі с/г призначення ще на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профільний комітет рекомендує Раді продовжити мораторій на продаж землі с/г призначення ще на рік

Казна та Політика
117
Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує Верховній Раді України продовжити до 1 січня 2017 мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення, повідомив керівник комітету Тарас Кутовий.
“Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин. І за результатами роботи комітету я хотів би звернутися до громадян України, насамперед селян, власників паїв, аграріїв, які дуже хвилювалися щодо питання мораторію, питання урегульованості земельних відносин … Сьогодні на засіданні комітету підтримали мою ініціативу і інших народних депутатів про продовження мораторію на продаж землі до 1 січня 2017 року », – сказав він на брифінгу в Києві в четвер.
Він підкреслив, що таким чином “всі спірні питання й емоційне напруження, що стосуються розгляду цього питання, зняті”.
Т.Кутовий висловив сподівання, що Верховна Рада України найближчим часом підтримає рішення профільного комітету. Він не виключив, що це рішення буде прийнято на цьому тижні.
Депутат також повідомив, що, якщо дана ініціатива буде підтримана парламентом, комітет планує зобов’язати Кабінет міністрів до 1 березня наступного року розробити необхідний пакет документів, який стосується земельних питань.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас