Uber запустився в Мінську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустився в Мінську

Технології&Авто
401
Сервіс Uber, який може стати альтернативою таксі і навіть особистих автомобілів і який часто називають “майбутнім міських перевезень”, прийшов до Білорусі.
Правда, поки в Мінську буде діяти тільки UberBLACK – сервіс за викликом дорогих автомобілів. Про це на конференції «Діловий інтернет» у Мінську повідомив глава російського представництва компанії Дмитро Ізмайлов.
Сервіс Uber зав’язаний на мобільний додаток. Програма визначає місцеположення клієнта по GPS і автоматично підбирає найближчого водія. Машина приїде, навіть якщо користувач не знає точної адреси.
Відразу після замовлення система підбирає машину і показує її розташування на карті. Коли машина під’їде, клієнтові прийде повідомлення. У додатку будуть показані дані автомобіля і ім’я водія, якому, в разі чого, можна відправити повідомлення або подзвонити.
Через додаток можна дізнатися тарифи для конкретного міста. Якщо вказати початкову і кінцеву точки поїздки, то буде розрахована орієнтовна вартість. Як тільки клієнт добереться до місця призначення, вартість поїздки автоматично спишеться з раніше прив’язаної картки. А квитанція за поїздку буде вислана на пошту.
Поки в Білорусі буде працювати лише сервіс UberBLACK, що припускає використання машин представницького класу (з відповідною вартістю поїздки). Проте представники компанії анонсували запуск незабаром набагато більш масового і дешевого UberX.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас