МЕРТ спрогнозувало, скільки вдасться заощадити коштів в результаті введення системи електронних держзакупівель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ спрогнозувало, скільки вдасться заощадити коштів в результаті введення системи електронних держзакупівель

Казна та Політика
152
Міністерство економічного розвитку і торгівлі оцінює економію коштів у результаті введення системи електронних державних закупівель в 386 млн гривень з початку реалізації ініціативи.
Про це йдеться в повідомленні першого Всеукраїнського форуму фахівців в галузі закупівель з посиланням на заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова.
“Станом на сьогодні оголошені близько 20 тис. тендерів на суму понад 4,9 млрд гривень. Завдяки електронним закупівлям державі вдалося заощадити 386 млн гривень”, – сказав він.
За його словами, за 9 місяців з моменту старту реформи та впровадження системи електронних державних закупівель Prozorro 1,4 тис. органів державної влади та місцевого самоврядування почали проводити закупівлі відкрито – через електронні торгові майданчики.
Як повідомляло агентство, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус прогнозує перехід усіх державних закупівель в електронний режим до кінця 2016 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас