"Інтертелеком" тестує Wi-Fi у поїздах далекого та приміського сполучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтертелеком" тестує Wi-Fi у поїздах далекого та приміського сполучення

Технології&Авто
462
ТОВ “Інтертелеком” (Одеса) почав тестувати послугу Wi-Fi в кількох потягах далекого та приміського сполучення Одеської залізниці, повідомляється в прес-релізі компанії в четвер.
“Випробування обладнання, які стартували на Одеській залізниці, проводяться на різних складах і типах поїздів. В даний час в проекті задіяні один купейний і один спальний вагон в поїзді “Чорноморець” у напрямку Одеса-Київ, а також шість вагонів електропоїзда підвищеної комфортності, наступного за напрямками Київ-Фастів, Київ-Козятин, Київ-Шепетівка та ряді інших “, – зазначено в повідомленні.
До 6 листопада серед пасажирів поїзда “Чорноморець” буде проводитися опитування щодо оцінки якості бездротового доступу.
“За підсумками тестування будуть розглянуті перспективи подальшого розвитку мережі бездротового інтернету в поїздах”, – зазначають в “Інтертелекомі”.
Як повідомлялося, міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський доручив керівництву “Укрзалізниці” забезпечити доступ в мережу інтернет за технологією Wi-Fi у всіх українських поїздах далекого та приміського сполучення.
Послуга Wi-Fi доступу до мережі інтернет з 1 вересня 2015 року від компанії “Інтертелеком” з’явилася у всіх 10 електропоїздах виробництва компанії Hyundai Rotem, двох потягах “Тарпан” і двох потягах локомотивної тяги виробництва ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод”, що знаходяться в управлінні Української залізничної швидкісної компанії (УЗШК).
“Інтертелеком” – національний оператор, що надає послуги мобільного і місцевого зв’язку за технологією CDMA.
Оператор володіє технічною базою телекомунікаційної мережі та мережею базових станцій, завдяки яким надаємо послуги більш ніж в 14 тис. населених пунктах України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас