Державіаслужба заборонила українським авіакомпаніям літати над Синайським півостровом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба заборонила українським авіакомпаніям літати над Синайським півостровом

Казна та Політика
554
Державна авіаційна служба України заборонила всім українським авіаперевізникам виконувати польоти в повітряному просторі Каїрського РПІ (над Синайським півостровом).
Про це йдеться в телеграмі щодо планування та виконання польотів, передає УНІАН з посиланням на “112 Україна”.
Зазначимо, раніше Air France і Lufthansa, ірландські авіакомпанії і ряд інших тимчасово припинили польоти над Сінаєм в якості запобіжного заходу після катастрофи російського лайнера.
Нагадаємо, літак Airbus A321 компанії “Когалимавіа”, що слідував рейсом з курортного міста Шарм-еш-Шейх на Червоному морі в Санкт-Петербург, розбився на Синайському півострові Єгипту рано вранці в суботу.
На його борту знаходилися 224 людини, серед яких 4 українців, всі вони загинули.
Первісна версія катастрофи літака була технічна несправність, однак на початку слідства з’ясувалося, що командир повітряного судна не подавав сигнали лиха, не повідомляв про неполадки і не запитував аварійної посадки. 1 листопада Росавіація повідомила, що літак розпався високо в небі.
Крім того, стало відомо, що російський літак впав на спину, однак якісь висновки з цього робити поки передчасно: щоб прояснити ситуацію, потрібно буде розшифрувати дані бортових самописців.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас