Санаторії вузів отримають підтримку з Фонду соцстраху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Санаторії вузів отримають підтримку з Фонду соцстраху

Казна та Політика
106
Верховна Рада підтримала часткове фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів з Фонду соціального страхування України.
За закон “Про внесення змін до закону України” Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування “щодо часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів” №1865 проголосували 234 народних депутата.
Закон вносить зміни до закону про державне соціальне страхування в частині забезпечення права осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах, на оздоровчі заходи за рахунок коштів Фонду соцстраху України.
Таким чином, буде передбачено фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих вчених закладів за рахунок коштів Фонду соцстраху України в розмірі 44 800 000 грн в рамках бюджету Фонду на поточний рік.
Крім цього, парламент вніс зміни до закону “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, забезпечивши безперервність страхових виплат в період реорганізації Фонду соціального страхування.
Як наголошується в пояснювальних документах до закону, зміни забезпечать здійснення процедури реорганізації фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань шляхом їх злиття та створення нового Фонду соціального страхування. Внесення зміни забезпечать безперервність страхових виплат, надання матеріального забезпечення та соціальних послуг в період реорганізації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас