На аптечки для військових держава витратила понад 39 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На аптечки для військових держава витратила понад 39 млн грн

Казна та Політика
300
Міністерство оборони України закупило ліки та вироби медичного призначення для комплектування аптечок для військових на суму понад 39 млн гривень.
Про це під час брифінгу повідомила керівник прес-служби Міністерства оборони Оксана Гаврилюк.
“Станом на кінець жовтня Міністерство оборони України закупило ліки та вироби медичного призначення для комплектування індивідуальних аптечок нового зразка на суму понад 39 мільйонів гривень. Також у військові медичні установи поставляються апарати для штучної вентиляції легенів”, – повідомила О.Гаврилюк.
Вона також зазначила, що вже укладені договори на поставку рентгенівського апарату для Дніпропетровського військового госпіталю і лапараскопічної хірургічних комплексів для Рівненського та Мукачівського військових госпіталів.
Нагадаємо, 16 жовтня в Міноборони повідомили, що близько 70 тис. індивідуальних аптечок додатково купить Міністерство оборони України завдяки набуттю чинності урядового розпорядження щодо обсягів лікарських засобів і медичних виробів, операції з ввезення та постачання яких на митній території України звільняються від ПДВ на період проведення АТО.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас