Рада з фінбезпеки пропонує переглянути бізнес-моделі держбанків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада з фінбезпеки пропонує переглянути бізнес-моделі держбанків

Казна та Політика
468
Рада з фінансової стабільності під головуванням голови Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтарєвої на зустрічі 30 жовтня 2015 запропонувала державному банківському сектору переглянути свої бізнес-моделі і стратегічні цілі.
На засіданні члени ради одноголосно визнали також необхідність докорінних змін у стандартах корпоративного управління держбанків, повідомляє прес-служба НБУ.
За даними прес-служби, члени ради відзначили, що співпраця з Міжнародним валютним фондом (МВФ) і виконання умов меморандуму про співпрацю з фондом є необхідною умовою фінансової стабільності України. “Всі сторони, відповідальні за виконання програми співпраці з МВФ повинні докласти максимум зусиль для отримання Україною третього траншу кредиту EFF. Повернення до графіку співпраці з МВФ крім іншого дозволить забезпечити відновлення резервів НБУ”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, учасники засідання відзначили стабілізацію макроекономічної ситуації, зокрема поступове відновлення виробництва, уповільнення інфляції, поліпшення показників платіжного балансу і стабілізацію банківського сектора.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас