Instagram запустив свій канал з тематичними відеороликами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram запустив свій канал з тематичними відеороликами

Технології&Авто
197
У сервісу Instagram досить непомітно з’явилася нова особливість – канал з відеороликами, які відбирає безпосередньо сама компанія. Цей тихий запуск відбувся в ніч на Хеллоуїн з тематичними роликами на честь свята. Поки функція працює тільки в США – у верхній частині додатка з’являється банер, що пропонує подивитися ролики на честь тієї чи іншої події, відібрані компанією вручну.
Поки компанія не повідомила, чи планує вона подальший розвиток «підшефних відео» у своєму сервісі. Цілком можливо, що це взагалі був експеримент. Тим не менш, для Instagram було б цілком логічно додати в додаток такий відеоканал – адже недавно і у Twitter з’явився розділ Moments з найцікавішими подіями і темами під одним дахом, та й у Snapchat з відеороликами було щось схоже.
Втім, на відміну від решти сервісів, відеоканал Instagram не працюватиме в цілодобовому режимі. Новий тематичний відеоконтент буде з’являтися тільки під час міжнародних свят і великих подій, які можуть бути однаково цікаві для всіх жителів планети.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас