Інтернет-магазини замінять кур'єрів роботами (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет-магазини замінять кур'єрів роботами (відео)

Технології&Авто
501
Самокерований робот-кур’єр може доставляти товари в еквіваленті двох стандартних пакетів з супермаркету. Пристрій оснащений електричним модулем живлення, що дозволяє роботові рухатися зі швидкістю пішохода по тротуарах міста.
Викликаючи кур’єра-робота, покупець може сам призначити йому час прибуття, без необхідності перебудовувати свій графік і чекати доставку.
Після оформлення замовлення клієнт може відстежувати переміщення робота в мобільному додатку. Коли робот досягне пункту призначення, він сповістить одержувача за допомогою повідомлення на смартфон. Тільки клієнт може розблокувати і забрати посилку, яка зберігається усередині робота.
Тим не менш, переміщення кур’єра по пішохідних доріжках, підвищує ймовірність крадіжки посилки разом з роботом.
Парк роботів-кур’єрів базується за межами Лондона. Всі пристрої оснащені програмним забезпеченням, яке дозволяє уникати зіткнень і без стороннього втручання досягати точки призначення. Незважаючи на повну автоматизацію, в компанії є оператор, який спостерігає за переміщеннями роботів.
Доставка інтернет-замовлень на роботах Starship в 10-15 разів дешевше інших способів перевезення. Вони не мають негативного впливу на навколишнє середовище і споживають менше електроенергії, ніж лампочка.
У компанії відзначають, що пілотні випробування стартують в США, Великобританії та інших країнах в 2016 році.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас