Скільки буде достатньо? Гройсман запропонував скоротити число депутатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки буде достатньо? Гройсман запропонував скоротити число депутатів

Казна та Політика
2300
Кількість народних депутатів має бути зменшено, вважає голова Верховної Ради Володимир Гройсман.
“Я думаю, що зменшення кількості депутатів Верховної Ради України, до речі, як ми зробили і зменшили кількість депутатів місцевих рад, може позитивно відбитися на підвищенні якості роботи українського парламенту”, – заявив він засіданні Конституційної комісії, головою якої він також є.
Гройсман зазначив, що кількість депутатів Ради не обов’язково повинно бути зменшена до 100, це питання для дискусії, при цьому кількість парламентаріїв мала бути такою, щоб дозволити їм ефективно виконувати свої обов’язки.
Він повідомив, що Конституційна комісія обговорить це питання.
Нагадаємо, наприкінці вересня Гройсман запропонував підвищити заробітну плату народних депутатів і висловив думку, що українські громадяни з розумінням поставляться до того, що “депутати Верховної Ради будуть отримувати гідну заробітну плату”.
Він зазначив, що все те, що недоплачено чиновнику, потім “виливається в мільйонні, а може бути і мільярдні втрати від благополуччя нашої країни”. “Це правда. Просто хтось це визнає, а хтось ні. Це все робиться корупційним шляхом. Тому потрібно все перевернути з голови на ноги і тоді країна нормально буде розвиватися”, – додав він.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас