Депутати пропонують Раді не оподатковувати перекази трудових мігрантів з-за кордону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати пропонують Раді не оподатковувати перекази трудових мігрантів з-за кордону

Казна та Політика
721
Депутати Верховної Ради Людмила Денисова, Сергій Драюк (обидва – “Народний фронт”), Сергій Каплін (“Блок Петра Порошенка” Солідарність “), Наталія Веселова (” Самопоміч “) пропонують парламенту скасувати обкладення податком на доходи фізичних осіб та військовим збором перекази трудових мігрантів з-за кордону.
Про це йдеться в законопроекті №3370, зареєстрованому в Раді 29 жовтня.
8 жовтня 2015 Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект про зовнішню трудову міграцію (№ 2 330), реалізація якого дозволить звільнити від оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим збором грошові кошти, що пересилаються трудовими мігрантами з-за кордону членам сім’ї першого ступеня споріднення для їх змісту.
Враховуючи те, що необхідно внести зміни до Податкового кодексу, законопроектом №3370 пропонується скасувати податок на доходи фізосіб і військовий збір для загального місячного (річного) доходу, пересилається трудовими мігрантами з-за кордону членам сім’ї першого ступеня споріднення для їх утримання.
Як повідомляло агентство, Міністерство фінансів має намір розробити і подати до Кабінету Міністрів законопроект про разове декларування доходів фізичних осіб до грудня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас