МОЗ погоджує з Crown Agents закупівлю медпрепаратів на 750 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ погоджує з Crown Agents закупівлю медпрепаратів на 750 млн грн

Казна та Політика
165
Представники Міністерства охорони здоров’я України і британського закупівельного агентства Crown Agents в ході першої консультаційної зустрічі 28 жовтня обговорили технічні деталі договору на поставку лікарських засобів на суму понад 750 млн грн.
Як повідомляє прес-служба МОЗ з посиланням на заступника міністра охорони здоров’я Ігоря Перегинця, на цю суму МОЗ допомогою Crown Agents планує закупити ряд онкологічних та онкогематологічних препаратів, а також хіміопрепаратів, радіологічних препаратів, і препаратів супроводу онкологічних хворих.
За словами старшого консультанта компанії Crown Agents Крістін Джексон, українські фармвиробники і дистриб’ютори також можуть брати участь у процедурі закупівлі зазначених медикаментів.
“Ми вже отримали список лікарських засобів, які планує закупити Україна в особі МОЗ. З переліком знайомляться наші фармацевти, і якщо у нас будуть виникати питання, ми будемо їх обговорювати. Незважаючи на те, що це міжнародний процес, всі українські виробники, постачальники і дистриб’ютори лікарських засобів запрошуються до участі в тендерах “, – зазначила К.Джексон.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас