PayPal завойовує ринок кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal завойовує ринок кредитування

Кредит&Депозит
571
Під час доповіді на конференції Money 20/20, яка проходить на цьому тижні в Лас-Вегасі, генеральний директор PayPal Ден Шульман оголосив, що кредитний підрозділ компанії з 2013 року видав малому бізнесу більше $ 1 млрд у вигляді позик. Кредити отримали 60 тис. невеликих підприємств в США, Великобританії та Австралії.
Шульман відзначив, що зростання кредитування активізувався після того, як PayPal став самостійною компанією, відокремившись від інтернет-магазину eBay.
Компанія повідомила, що вона обробляє близько $ 3 млн. кредитів на день. Завдяки зручній системі погашення боргу, малі підприємства можуть вибрати, який відсоток від їх прибутку буде йти на погашення боргу перед PayPal.
“Якщо в цьому місяці мій бізнес не приносить прибутку, я не повинен думати про те, як виплачувати борг. Навпаки, зростання прибутку наближає мене до виплати кредиту”, – говорить один з учасників програми кредитування PayPal.
Віце-президент PayPal зазначив, що в 90% випадків клієнти після погашення першого кредиту звертаються в компанію і за наступним позикою.
Підприємці відзначають простоту як основна перевага кредитування PayPal в порівнянні з традиційним банкінгом.
Експерти вважають, що якщо PayPal вдасться остаточно зміцнитися на ринку кредитування малого бізнесу, конкурентам буде дуже складно змусити його покинути цю нішу.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас