Саакашвілі закликав одеситів вийти до мерії для створення "комітету проти злодіїв і шахраїв" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі закликав одеситів вийти до мерії для створення "комітету проти злодіїв і шахраїв"

Казна та Політика
827
Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі закликав одеситів вийти до мерії для створення “комітету дій проти злодіїв і шахраїв”.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
“Сьогодні фальсифікатори міських виборів, зі швидкістю” зелених чоловічків “захопили одеську мерію. Я запрошую небайдужих громадян, у яких вкрали вибір, зібратися в 18:00 на Троїцькій, 43 і утворити комітет дій проти злодіїв і шахраїв, який не дозволить і далі руйнувати і грабувати місто і зможе змінити ситуацію на краще для кожного одесита “, – зазначив М.Саакашвілі.
Відзначимо, чинний мер Одеси Г.Труханов, якого Одеська ТВК оголосила переможцем виборчих перегонів на посаду міського голови, готовий до перерахунку голосів на окремих дільницях.
Про це він повідомив сьогодні під час брифінгу.
“Ми готові надати всі можливості, я буду поруч стояти, щоб ми на тих спірних ділянках, які сьогодні є, провели перерахунок. Але це процедура і потрібно знати цю процедуру. Якщо в штабі мого опонента не знають, а просто закидають гасла:” Давайте перераховувати! “. Розумію, що вони збираються перераховувати до тих пір, поки він не переможе. 2,3,10 тур – це нескінченно. Я пропоную все-таки заспокоїтися, сісти за стіл переговорів і працювати на благо Одеси”, – заявив Г.Труханов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас