Банки видали 811 млн грн кредитів за програмою енергозбереження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки видали 811 млн грн кредитів за програмою енергозбереження

Кредит&Депозит
356
Банки-учасники державної програми часткової компенсації вартості кредитів на термомодернізацію та заходи щодо підвищення енергоефективності в житловому секторі з початку її реалізації в минулому році до 26 жовтня 2015 надали 49,113 тис. кредитів на загальну суму 810, 9 млн грн.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.
Глава Держенергоефективності Сергій Савчук додав, що минулого тижня видано найбільшу суму “теплих” кредитів, яка склала 67,2 млн грн.
«Для того, щоб цього опалювального сезону громадяни менше витрачали на оплату житлово-комунальних послуг ми впровадили програму, спрямовану на економію енергоресурсів. І результати моніторингу свідчать про те, що вона користується попитом. Для держави – це дуже важливо. Так, сьогодні ми всі разом працюємо над тим, щоб скоротити споживання газу і енергомодернізувати житловий фонд України », – заявив пан Савчук.
Також голова відомства відзначив, що зараз програма з енергоефективності є популярною не тільки серед жителів індивідуальних будинків, а й ОСББ, які останнім часом дуже активні. Загальна кількість виданих ОСББ “теплих” кредитів з початку дії програми по Україні становить 94, на суму 10, 60 млн грн.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас