ФДМУ назвав обленерго, які буде продавати в 2016 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ назвав обленерго, які буде продавати в 2016 році

Казна та Політика
370
Фонд державного майна України планує виставити на продаж держпакети акцій низки обленерго, зокрема, “Харківобленерго”, “Запоріжжяобленерго”, “Миколаївобленерго”, “Хмельницькобленерго”, “Тернопільобленерго”, “Черкасиобленерго”. Про це повідомила прес-служба фонду.
“Обленерго планується виставити на продаж наступного року, після ОПЗ”, – зазначили у ФДМУ.
У фонді повідомили, що це пов’язано з очікуванням від Верховної Ради ухвалення законопроекту про нову методику оцінки вартості підприємств.
“Пов’язано, по-перше, з очікуванням прийняття нової методики оцінки. По-друге, з тим, що хочуть почати приватизацію з ОПЗ, а потім – обленерго”, – додала прес-служба.
Як повідомлялося, у вересні ФДМУ розраховував продати 70% акцій “Миколаївобленерго”, 70% акцій “Хмельницькобленерго”, 50,9% акцій “Тернопільобленерго”; у жовтні – 65% акцій “Харківобленерго”; у грудні – 55,2% акцій “Запоріжжяобленерго”.
Голова фонду Ігор Білоус у вересні повідомив, що продаж Одеського припортового заводу, запланована на листопад-грудень цього року, не відбудеться з об’єктивних причин, і тому буде перенесено на січень – лютий 2016 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас