Мер Львова пригрозив "Рошен" демонтувати незаконну вивіску — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер Львова пригрозив "Рошен" демонтувати незаконну вивіску

Казна та Політика
3990
Комунальні служби міста Львова демонтують незаконну вивіску нового магазину “Рошен”, якщо компанія президента Петра Порошенка не зробить цього сама у строк, визначений законом. Про це сказав мер міста Андрій Садовий в інтерв’ю “Радіо Свобода”.
“Якщо компанія” Рошен “, всеукраїнська, загальносвітова, дозволяє собі у Львові встановити вивіску в магазині без жодного узгодження, без жодного дозволу, що повністю дисонує з історичним середовищем, – це неповага до громади міста. Тому, звичайно, було прийнято моментальне рішення про демонтаж. На це виділено десять днів, десять днів, коли компанія може сама це зробити”, – сказав Садовий.
“Якщо вона це не зробить сама, то прийдуть майстри зі сходами, вилізуть, демонтують, покладуть на склад, і все. Потім офіційно компанія має заплатити штраф”, – додав мер Львова.
19 жовтня міська влада видала припис на демонтаж незаконної вивіски компанії “Рошен” на вулиці Валова у Львові.
Політичні сили президента Порошенка і мера Львова Садового є частинами чинної парламентської коаліції, але все частіше фракції конфліктують через політичні питання, такі як зміни до Конституції.
Садовий каже, що в його рішенні по вивісці “Рошен” ніякої політики немає.
“Яка різниця, це компанія президента, чи прем’єра, будь-якого платника податків України, або іноземця? Для всіх має бути закон однаковий”, – говорить Садовий.
Компанія “Рошен” вже не вперше намагається обійти закони при веденні власної господарської діяльності.
Минулого місяця компанія намагалася отримати 20 гектарів землі в місті Борисполі під Києвом для нової фабрики, минаючи земельний аукціон, передбачений законодавством.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас