Британська компанія Adam Smith презентувала концепцію реформування митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська компанія Adam Smith презентувала концепцію реформування митниці

Казна та Політика
778
Британська консалтингова компанія Adam Smith представила на розгляд Державної фіскальної служби свою концепцію реформування митного спрямування служби.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова ДФС Роман Насіров.
“Щойно провів зустріч з представниками британської консалтингової компаній Adam Smith. Сьогодні компанія представила свою концепцію участі у реформуванні митного спрямування”, – написав Насіров.
Як повідомлялося, Державна фіскальна служба України в рамках виконання доручення Кабінету міністрів про передачу 4 українських митниць в управління західним компаніям чекає відповідних пропозицій від західних партнерів.
У липні Кабінет міністрів України в рамках реформи Державної фіскальної служби прийняв рішення передати Закарпатську, Львівську, Волинську та Чернівецьку митниці в управління міжнародної компанії. У число таких компаній увійшла британська компанія Crown Agents. Імовірно управління митницями буде проходити в експериментальному режимі.
Наприкінці липня голова уряду повідомив, що доручив керівництву ДФС організувати і виписати умови для конкурсу з відбору керуючої митницями компанії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас