Deutsche Bank після скандалів оголосив про масштабні перестановки в керівництві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank після скандалів оголосив про масштабні перестановки в керівництві

Фондовий ринок
417
Новий генеральний директор банку Джон Крейн змушений піти на реформи через великі втрати після низки скандалів, а також проблем на азіатському ринку, в результаті чого вартість банку виявилася нижче конкурентів, зокрема, UBS і Credit Suisse, які вже почали реструктуризацію, пише Рейтер .
Головний німецький кредитор оголосив про рекордний доподатковий збиток у 6 млрд євро ($6,81 мільярда) в третьому кварталі і попередив про можливе скорочення дивідендів.
У результаті реформ свою посаду залишить Колін Фен, який відповідав за торгівлю цінними паперами, а також Стефан Ляйтнер, Стефан Краузе і Генрі Рітчот. Після закінчення перехідного періоду банк покине і Мішель Фейссола, очолював підрозділ з управління активами заможних клієнтів.
“Це, можливо, сама масштабна реорганізація в історії Deutsche Bank. Необхідно прийняти нелегкі рішення”, – сказав голова наглядової ради Пауль Ахляйтнер в неділю.
В рамках реструктуризації, трейдинг Deutsche Bank утворює новий підрозділ під назвою Global Markets, очолить яке Гарт Річі.
Підрозділ по обслуговуванню корпоративних клієнтів очолить нинішній співдиректор інвестиційного підрозділу Джефф Урвін.
Deutsche Bank також розділить підрозділ управління капіталом. Одна частина буде займатися надбагатими клієнтами, а інша – інституційними клієнтами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас