Львівська область отримала 29 млн грн від митниці на ремонт доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська область отримала 29 млн грн від митниці на ремонт доріг

Казна та Політика
544
На рахунки Львівської облдержадміністрації надійшло 29 млн гривень, які направляють на ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське, повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
“Міністрество фінансів України та Державна казначейська служба України спрацювали дуже швидко і перша сума коштів від перевиконання загального обсягу митних платежів, а це 29 млн гривень, надійшла на рахунок ЛОДА”, – зазначив Олег Синютка.
Уже в понеділок ці гроші спрямують підрядчику, який виконує ремонтні роботи на дорозі Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське “, йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.
Виконавцем робіт є ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл”.
За словами Олега Синютки, у жовтні Львівська митниця ДФС також демонструє хороші показники. “Очікуємо, що планові показники жовтня місяця на Львівській митниці будуть перевиконані на понад 100 млн гривень. Тому ми отримаємо 55-60 млн гривень, які також направимо на ремонт доріг Львівщини”, – додав губернатор.
Нагадаємо, що згідно з нещодавно прийнятим законом, ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України буде здійснюватися за рахунок 50% коштів, що надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, крім Львівської, введений у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.
На Львівщині за рахунок цих коштів планується відремонтувати трьох автодороги Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) і автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе – Славське (Т-14-24).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас