Нацрада реформ обговорить підготовку до безвізового режиму з ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацрада реформ обговорить підготовку до безвізового режиму з ЄС

Казна та Політика
411
Президент України Петро Порошенко повідомив, що наступного тижня має намір зустрітися з лідерами парламентських фракцій, а також провести засідання Національної ради реформ для обговорення ситуації щодо виконання Києвом завдань на шляху досягнення безвізового режиму з Євросоюзом.
«Подивіться, що зараз відбувається. Я впевнений у тому, що наступного тижня є необхідність і зустрітися з керівниками парламентських фракцій, і провести Нацраду реформ із питань імплементації всіх необхідних змін», – сказав він в інтерв’ю українським телеканалам.
Президент нагадав, що останній саміт Україна – ЄС чітко визначив, що політичні перешкоди на шляху надання Україні безвізового режиму з ЄС знято й залишилися технічні завдання.
«З одного боку – уряд подав необхідні законопроекти та не має консенсусу в парламенті. Адже частина речей, які не стосуються безвізового режиму, є в цих законопроектах, і потрібно негайно знайти цей компроміс. І я сподіваюся, що парламент нарешті здійснить цей крок і проголосує всі необхідні закони для безвізового режиму», – сказав Порошенко.
Крім того, за словами, президента, потрібно виконати всі завдання, які перебувають поза компетенцією парламенту, включно з питанням боротьби з корупцією.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас