ПУМБ зняв всі вивіски «Ренесанс Кредит» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ зняв всі вивіски «Ренесанс Кредит»

Кредит&Депозит
2720
ПУМБ завершив ребрендинг мережі відділень банку «Ренесанс Кредит». Вивіски з логотипом ПУМБ з’явилися ще на 38 відділеннях по всій країні.
Про це повідомляє прес-служба фінустанови.
Згідно з повідомленням, в 14 містах України ПУМБ з’явився вперше – в Червонограді та Умані, Нікополі та Олександрії, Прилуках та Кам’янці-Подільському і т.і. Вивіски ПУМБ з’явилися і в Закарпатській області: у Мукачевому та Ужгороді, де раніше банк представлений не був. Більше відділень банку стало в обласних центрах.
«Приєднання «Ренесанс Кредит» посилило позиції ПУМБ в роздробі. Разом з розширенням мережі ми отримали know how для роботи з масовим сегментом. Тепер надійність і якість Першого Українського доступно навіть у невеликих містах з населенням від 50 тис. жителів у всіх регіонах України» – зазначив голова правління ПУМБ Сергій Черненко.
У нових відділеннях об’єднаної мережі ПУМБ привів до єдиних стандартів вивіски, елементи інтер’єру, зовнішній вигляд співробітників, розміщення рекламних матеріалів. У колишніх відділеннях «Ренесанс Кредит» обладнано зони інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для дистанційного керування рахунком, а також банкомати.
Нагадаємо, що юридичне злиття банків відбулося в березні 2015 року, коли ПУМБ став правонаступником всіх прав і зобов’язань АТ «Банк Ренесанс Капітал».
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас