Мінфін розраховує на успішну реструктуризацію боргу "Укрзалізниці" на $ 500 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін розраховує на успішну реструктуризацію боргу "Укрзалізниці" на $ 500 млн

Казна та Політика
118
Борг “Укрзалізниці” входить у другу хвилю реструктуризації – поряд з муніципальними облігаціями Києва, “Укравтодору”, компанії “Укрмедпостач” і КБ “Південне”.
Міністерство фінансів розраховує на успішну реструктуризацію боргу Державної адміністрації залізничного транспорту “Укрзалізниця” загальним обсягом 500 млн доларів, сказала міністр Наталя Яресько.
“За” Укрзалізниці “процес тільки починається, і ми теж сподіваємося, що процес піде в правильну сторону”, – сказала вона.
Раніше голова уряду Арсеній Яценюк зазначав, що борг “Укрзалізниці” входить у другу хвилю реструктуризації – поряд з муніципальними облігаціями Києва, “Укравтодору”, компанії “Укрмедпостач” і КБ “Південне”.
Україна і Комітет кредиторів 27 серпня досягли угоди про реструктуризацію частини державного боргу загальним обсягом 18 мільярдів доларів. Реструктуризація передбачає повне списання 3 мільярдів доларів, відстрочку платежів по тілу кредиту в сумі 8,5 мільярда доларів на 4 роки, а також фіксування ставки купона по всіх бондами на рівні 7,75% річних.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас