Ericsson має намір придбати польського розробника ПЗ з філією в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ericsson має намір придбати польського розробника ПЗ з філією в Україні

Фондовий ринок
408
Шведська Ericsson AB, найбільший світовий виробник обладнання для бездротових мереж, повідомила про намір придбати IT-компанію Ericpol (Польща), один з філіалів якої знаходиться у Львові, повідомляє прес-служба Ericsson в четвер.
“Ericsson уклала попередню угоду про покупку виробничих підрозділів розробника програмного забезпечення Ericpol в Польщі та Україні, з яким співпрацює понад 20 років”, – йдеться в повідомленні.
Закриття угоди заплановано на перший квартал наступного року. Компанії повинні будуть отримати схвалення регулюючих органів. Порядку 2 тис. співробітників, що працюють у Польщі та Україні, будуть переведені в штат Ericsson.
“Купуючи підрозділи Ericpol в Польщі та Україні, Ericsson отримує комплексні програмні розробки в області бездротового доступу, хмарних технологій та IP, використання яких дозволить забезпечити безперервність бізнес-процесів. Крім цього, Ericpol має вертикальні і галузеві IТ-рішення для автомобільної, банківської та адміністративної галузей, а також у сфері автоматизації та охорони здоров’я “, – наголошується в повідомленні.
Ericsson, заснована в 1876 році, – один зі світових лідерів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій та найбільшим постачальником рішень і послуг для операторів зв’язку. Штаб-квартира – в Стокгольмі (Швеція).
Ericpol – польська IT-компанія, що спеціалізується на розробці ПЗ, аутсорсингу, консалтингу в сфері телекомунікацій.
Головний офіс компанії – в Лодзі (Польща). Філії розташовані в Кракові, Варшаві (обидва – Польща), Лінчепінг (Швеція), Львові (Україна) та Бресті (Білорусь).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас