ЄС через соцмережі розповість бізнесу про зону вільної торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС через соцмережі розповість бізнесу про зону вільної торгівлі

Казна та Політика
392
Представництво ЄС в Україні відкриває в соціальних мережах Twitter, Facebook та ВКонтакте інформаційний проект UopenEU, який інформуватиме про новації та можливості, які з’являться в українського бізнесу після вступу в дію зони вільної торгівлі з ЄС.
«Шукайте на сторінках «UopenEU» … цікаву та актуальну інформацію, яка допоможе вам у розвитку власного бізнесу на єдиному європейському ринку: коментарі вітчизняних і міжнародних експертів, урядовців, представників ЄС, бізнесменів і активістів. Історії успішних українських компаній, уже торгують з європейськими країнами. Стартапи, розроблені і захищені за міжнародними стандартами. Нові правила справжньої конкуренції. Доступ до держзакупівель в країнах-членах ЄС. Вільні від конкуренції торговельні квоти і боротьба за збільшення наявних », – йдеться в прес-релізі представництва ЄС.
У повідомленні наголошується, що після вступу з 1 січня 2016 року в силу угоди про асоціацію України очікують зміни в усіх сферах торговельних відносин з ЄС: «від переоснащення виробництва, підвищення вимог до якості та безпеки продукції, посилення захисту інтелектуальної власності, до змін у звітності та облік ». «Результатом зазначених перетворень стане наближення українського бізнесу до єдиного європейського ринку, який складає понад півмільярда споживачів з однією з найбільших купівельних спроможностей у світі», – відзначили в представництві ЄС.
«Про всі складні проблеми будемо говорити простою і зрозумілою мовою в соціальних мережах, відповідати на запитання та коментарі читачів», – підкреслюється в прес-релізі.
У соцмережі Facebook буде доступний за адресою https://www.facebook.com/U-open-EU-936118853148210, в соцмережі ВКонтакте – https://vk.com/uopeneu, в соцмережі Twitter – https://twitter.com / UopenEU.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас