Конкурсний відбір директора "Укрінтеренерго" завершився безрезультатно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конкурсний відбір директора "Укрінтеренерго" завершився безрезультатно

Казна та Політика
270
Міністерство палива та енергетики України повторно оголосило конкурсний відбір на заміщення посади директора ДПЗД “Укрінтеренерго”.
Згідно з повідомленням міністерства, на закритому засіданні комісії для проведення конкурсного відбору були заслухані та відхилені чотири пропозиції від учасників відбору.
Як повідомлялося, в 2014 році керівник “Укрінтеренерго” змінювався тричі.
З квітня 2014 посаду директора “Укрінтеренерго” займав Володимир Зіневич, з 9 грудня 2014 т.в.о. директора “Укрінтеренерго” був призначений перший керівник цього підприємства в 1993-2002 роках Ігор Романенко. Після його госпіталізації, обов’язки керівника компанії були покладені на Валентина Рибачука, екс-мера Слов’янська (Донецька обл.) І голови правління Державної іпотечної установи (ДІУ).
З 29 грудня 2014 до сьогодні обов’язки глави ДПЗД виконує Василь Андрієнко генерал-майор служби цивільного захисту, який раніше працював директором Державного департаменту пожежної безпеки.
“Укрінтеренерго”, крім закупівлі вугілля за кордоном, займається експортом/імпортом електроенергії, продажем електроенергії в Крим, управляє Калуською ТЕЦ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас