Експерт розповів, хто виграв від тотальних «авіасанкцій» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт розповів, хто виграв від тотальних «авіасанкцій»

Фондовий ринок
1481
У ситуації з повним закриттям неба між Росією і Україною виграють ті транзитні перевізники, які зможуть запропонувати переліт до кінцевого пункту з однією пересадкою.
Про це повідомив колишній голова Державіаслужби України Денис Антонюк, передають «Вести».
І пояснив, що на рейсах Київ-Москва російська столиця була кінцевим пунктом подорожі для невеликої частини пасажирів. «Для більш 50%, а часом і 75% мандрівників Москва була перевалочним пунктом, оскільки вони транзитом летіли в інші російські міста: у Єкатеринбург, Новосибірськ, Уфу. Швидше за все, білоруська «Белавіа» і латвійський AirBaltic візьмуть на себе частину потоку – в Москву, Санкт-Петербург, Калінінград – в ті міста, куди самі здійснюють рейси », – зазначив Антонюк.
Очікується, що люди будуть робити вибір на користь найбільш оптимальних напрямів – з однією пересадкою. «Бізнес-пасажир буде вибирати варіанти без двох пересадок, тому в більшості випадку виграє Turkish Airlines, який здійснює польоти зі Стамбула в багато російських міст. Летіти з Києва до Новосибірська, Астрахані, Єкатеринбурга, Уфи, Мурманська через Стамбул, хоча і дорожче, зате зручніше», – вважає Антонюк.
Тому тут же виникло питання про підвищення частоти перельотів між Києвом і Стамбулом, яку, як пояснюють експерти, підвищити не так вже й просто.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас