Бренд Volkswagen скоротить інвестиції на 1 млрд євро на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бренд Volkswagen скоротить інвестиції на 1 млрд євро на рік

Фондовий ринок
258
Підрозділ концерну Volkswagen AG, що випускає автомобілі під однойменним брендом, скоротить інвестиції на 1 млрд євро на рік і зосередиться на екологічно чистих технологіях, говориться в прес-релізі компанії.
Керівництво підрозділу прийняло рішення в найкоротші терміни перейти до оснащення всіх дизельних автомобілів, що поставляються на ринки Північної Америки і Європи, технологіями SCR (селективна каталітична нейтралізація, що дозволяє розкладати оксиди азоту у вихлопних газах на двоатомний азот і воду) і AdBlue (ефективний реагент, використовуваний в SCR).
Як повідомлялося, Volkswagen зізнався у використанні програмних методів, що дозволяють визначити, що машина працює в тестовому режимі, і перевести двигун на максимально екологічні параметри роботи. При цьому в звичайному режимі обсяги викидів оксидів азоту в 40 разів перевищують максимально допустимі в США показники по викидах оксидів азоту, вимоги за якими жорсткіше європейських. За даними концерну, подібна програма була встановлена на 11 млн автомобілях, проданих по всьому світу.
Крім того, Volkswagen оголосив про намір встановлювати виключно електромотори на седан представницького класу Phaeton.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас